Toneelvereniging Levenslust Beckum © RBwebdesigner 2019.  Leden login | Leden inloggen

TONEELVERENIGING
LEVENSLUST
BECKUM

Home Nieuwe produktie Kaartverkoop Stukken Foto's Contact

LAATSTE REGIE PRODUCTIE JOOP VAN DEN BERG

In 2010 kwam Joop van den Berg, als regisseur bij Levenslust.
Als “onbekende” voor Levenslust kwam hij naar Beckum, als gewaardeerde vriend gaat hij ons na bijna 5 jaar, op 18 april 2014 definitief als regisseur verlaten.

Joop die ook zijn stempel op het toneelspel bij Levenslust drukte, werd al snel als perfectionist ontmaskerd. Zijn gedrevenheid, zijn inzicht en vooral zijn passie en inleving in een toneelstuk sieren hem. Zijn ‘westerse” mentaliteit werd behoorlijk op de proef gesteld in Beckum en één ding mogen we best zeggen, dat was af en toe best wel even wennen voor beide partijen. Het toneelspel binnen Levenslust werd zeker door zijn inbreng en visie naar een hoger level gebracht.
Wij betreuren het dan ook dat Joop, ondanks dat hij dit bij zijn aantreden in 2010 al had aangegeven, ons toch als regisseur gaat verlaten.  

Uiteraard zijn we zeer content met het feit dat Joop de voorjaar 2014 productie  Devoot en Despoot” nog voor zijn rekening wilde nemen. Joop zal Joop niet zijn als hij ook deze productie niet tot een goed einde zal brengen.

Uiteraard wensen we Joop nu al vast het allerbeste voor de toekomst, maar helemaal gaat hij ons niet verlaten, hij heeft toegezegd om bij de komende uitvoeringen zeker te komen kijken, niet als regisseur maar als toeschouwer.  

<< Terug

JOOP VAN DEN BERG